Elverhøjen

Elverhøjen er en lille Børnehave der er placeret i den nordlige del af byen, forholdsvis tæt på den nye motorvej men i et meget naturskønt område. Vi har kort gå afstand, via gangstier, til skov, bakker, store græsarealer og flere forskellige legepladser. Vi kan med bus besøge vores venner i de andre institutioner eller besøge Fritidsgården i Gødvad.
Elverhøjen er en ældre men hyggelig børnehave bygget i 1970. Vi bor i et boligkvarter på en lukket vej. Bybusserne kører lige forbi på Nørreskov bakke så vi kan nemt komme rundt i byen, hvor vi besøger bibliotek, museer, og byens øvrige udflugtsmål

Elverhøjen er bygget i et 1 ½ plan, vi har en stor og udfordrende legeplads, med flisebelagte stier så vi kan cykle, vi har gode sandkasser og gynger, samt træer og buske så der er fine legemuligheder mange steder. Vi har også en åben bålplads, og vi nyder at lave bål. Vi er omkranset af et hegn og høje træer så vi ikke bliver forstyrret af trafikken på Nørreskov Bakke.

I Elverhøjen er der plads til 40 børn i alderen fra 3-6 år. Vi er delt i 2 grupper børn, Blåmejserne og Rødkælkene. Vi leger både i og på tværs af grupperne, er ofte delt i små grupper, tager på ture ud af huset og vi har en kælder hvor vi kan lege og lave aktiviteter sammen med de voksne.